Conté els aspectes tècnics i
organitzatius que s’han de posar en marxa per produir un bé o servei.
Gestió
de l’aprofitament.
- El procés de producció elegit per l’empresa i les seves etapes.
- Requisits constructius i tècnics de les edificacions de producció de béns o prestació de serveis.
- Requisits tècnics de les instal·lacions auxiliars per a una producció adequada.
- La maquinària de producció necessària.
- Funcions i tasques del personal productiu.
Programa
de producció.
- Matèries primeres, matèries auxiliars i components del producte o servei.
- Sistema de recerca i selecció de proveïdors.
- Càlcul dels nivells d’estocs que cal mantenir.
- Determinació del cost d’aprovisionament.
- Gestió de compres.
Programa
logístic.
- Criteris d’emmagatzematge i transport.
- Classificació de materials.
- Descripció de la xarxa logística.
Sistema
organitzatiu.
- L’estructura: distribució de les activitats en l’organització.
- La direcció: exercici del poder dins de l’empresa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario